‘Nutrition Platform for Chronic Care’ – slotsymposium

Op dinsdag 14 juni presenteerden bedrijven en zorginstellingen hun engagement om een nieuw voedingsplatform te starten om ondervoeding bij mensen met een chronische zorgnood aan te pakken. Zo kunnen ze als partners de maaltijdnood van de patiënt thuis, in een ziekenhuis of in een woonzorgcentrum integraal koppelen aan de mogelijkheden van de bedrijven die actief zijn in voeding, logistiek, ICT, telecommunicatie, enz.

Dit voedingsplatform is het resultaat van het Nutrition Platform for Chronic Care (NPCC), een project met de ambitie om op basis van een nieuw, geïntegreerd business model maatschappelijke én economische winst te verdelen onder partners uit profit en social profit.

Het project past in het Nieuw Industrieel Beleid van de Vlaamse Overheid en wordt begeleid door het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Combinatielogo_VLAIO