Congress – Innovations in textiles for healthcare

Na het succes van de 1ste editie, organiseert Centexbel op 7 en 8 februari in Gent opnieuw een Europees congres rond ‘Innovations in textiles for healthcare’, samen met Fedustria, POM West-Vlaanderen, Innovatiecentrum en Enterprise Europe Network.

Tijdens deze tweede editie zijn er 22 lezingen rond uiteenlopende onderwerpen, variërend van comfort & hygiëne over nieuwe materialen en slim textiel tot implantaten. Er worden ook 15 wetenschappelijke posters getoond, is er een beurs waar sponsors zich presenteren en zijn er B2B-meetings.

Het programma en alle praktische details zijn online beschikbaar, op de website van Centexbel: http://www.centexbel.be/innovations-in-textiles-for-healthcare-2017

 

Centexbel_logo     Fedustria_logo   Innovatiecentrum_logo2      POM_logo       EEN_logo