A+E Consult

Contactgegevens

Hilde Decuyper
0474 / 66 98 38

Koning Boudewijnstraat 180
8930 Menen

www.apluse.be

 

Locatie

"Wij streven naar een gezonde bodem om op te leven en te werken voor iedereen."

A+E Consult is erkend als bodemsaneringsdeskundige type II voor Vlaanderen en Wallonië. Wij voeren bodemonderzoeken uit, maken bodemsaneringsprojecten op en begeleiden saneringen. U kunt bij ons ook terecht voor een objectief onafhankelijk advies met betrekking tot een reeds uitgevoerd onderzoek, saneringsconcept en/of sanering.

Focusgebieden

Met een uitgebreide vakkennis en meer dan 20 jaar ervaring staat het team van A+E Consult garant voor een kwaliteitsvolle, stipte en kostenbewuste uitvoering van uw onderzoek en/of project.

We streven er naar om gespecialiseerd advies te geven en naast het routine matige werk voldoende tijd vrij te maken om via zelfstudie, interne en externe opleiding, bodemproblemen zowel technisch als juridisch uit te werken. We willen het accent leggen op gespecialiseerd bodemadvies. Meer bepaald willen we de projecten die bij de klant niet vlotten uit het slop halen, saneringen efficiënt en kostenbewust aanpakken en bijsturen, opportuniteiten voor de vraag tot statuut onschuldig bezit tot op het bot uitspitten.

Hierbij staat een nauw contact met de klant centraal. Een persoonlijke aanpak vinden wij essentieel, waarbij de nodige tijd uitgetrokken wordt om de moeilijke materie in verstaanbare taal duidelijk uit te leggen. Luisteren naar de reële noden van de klant en hierop de wettelijke verplichtingen afstemmen is een hoofddoel. Zo willen we prijsbewust anticiperen op de meest uiteenlopende bodemproblemen.

Bodemonderzoek en –sanering is een zaak van vertrouwen. De klant moet zich goed voelen bij ons, vertrouwen hebben in wat we doen. We hebben al verschillende onderzoeken en -saneringen naar alle tevredenheid kunnen uitvoeren in de zorgsector. Referenties kunnen op vraag bezorgd worden.

Producten en merken

  • Oriënterende bodemonderzoeken
  • Beschrijvende bodemonderzoeken
  • Bodemsaneringsprojecten
  • Begeleiden van saneringen
  • Technische verslagen bij grondverzet
  • Aanvraag onschuldig bezit
  • Aanvraag bodemattest
  • Technische raadgever in juridische bodemdossiers
  • Gerechtsdeskundige bij bodemverontreinigingen

Categorieën en tags

Diensten dienstverlening studiebureau