Bracesbyorthigo

Contactgegevens

Goethals Thierry
Groeningelaan 10
8500 Kortrijk
Tel: 056/256187
www.bracesbyorthigo.be
info@bracesbyorthigo.be

Locatie

"Jouw erkend ondersteunings-en adviespunt voor orthopedie"

Hoe gaat het in zijn werk? De patiënt kan vanaf de site (met of zonder voorschrift van de arts-specialist), al een keuze aan braces en/of protheses te zien krijgen. Bij de foto staat nuttige praktische info en beschrijvingen voor zowel dokter als patiënt. Dankzij de info op de site kan u al vanaf thuis uw keuze maken en dan zetten wij deze producten klaar. Bij de afspraak in ons servicepunt kunt u de gekozen artikels meteen passen, en er is nog tijd voor deskundige en erkende service!

Focusgebieden

Orthigo is als servicepunt al bijna 20 jaar gekend en bekend om haar deskundig advies voor ortheses en braces. Met BracesbyOrthigo wil Orthigo nu een stap verder gaan. BracesbyOrthigo is professioneel erkend verstrekker met een gemakkelijk toegankelijk online adviespunt. Met deze digitale tool versterken we onze reputatie als orthopedisch verstrekker. Online bieden we de juiste ondersteuning en expertise aan om je een persoonlijke keuze te laten maken. Via ons platform zoek je in alle comfort naar jouw gewenste en of voorgeschreven model van brace, prothese of protheselingerie. Aan één klik heb je genoeg om een afspraak te maken en jouw keuze in alle comfort te komen passen.

Producten en merken

ABC Breast Care: borstprotheses en lingerie Albatros: alle orthopedie Anita: borstprotheses en lingerie Barouk : postoperatieve schoenen Bauerfeind: alle bandages en sportbraces Bledsoe: voor alle braces en sportbraces BSN medical: alle kousen en bandagisterie Coloplast: voor alles wat met stoma te maken heeft Convatec: voor alle uro, colo en ileostomie Darco: therapeutische en postoperatieve schoenen Donjoy: ACL braces, kniebraces Eurotec: Orthopedische buggy's Ezy Wrap: enkel braces Juzo: arm en beenkousen ook maatwerk Mayzaud: aangepaste schoentjes voor kinderen McDavid: alles wat met sportbraces te maken heeft Orliman: kleine orthopedische apparaten en bandagisterie Ossur: Walkerboots en enklebraces Otto Bock: Orthopedische buggy's, onderdelen voor protheses Perpedesröck: therapeutische schoentjes voor kinderen Procare: vingerspalkjes Push: alle braces Rehband: bandagisterie en kniebraces Rolyan : polsortheses Schein: therapeutische schoentjes , antivarusschoentjes Streifeneder: walkerboots Thuasne: bandages voor elk lidmaat Vermeiren: rolstoelen