Tele-Signal Electronics

Contactgegevens

Barbara De Clerck
056 / 74 50 10

Telesignal
Politieke Gevangenenstraat 28
8530 Harelbeke
http://www.tele-signal.be

 

Locatie

"IPTV"

Tele-Signal Electronics NV werd opgericht in 1978 en is gespecialiseerd in audiovisuele totaaloplossingen. Wij zijn nationaal actief en richten ons naar ziekenhuizen, rust- en verzorginstehuizen, hotels, vakantiecentra en bedrijven. Tele-Signal heeft een eigen webbased platform ontwikkeld om de content namelijk TV-zenders, informatiestromen, interne videobronnen vb. infokanalen, camerastromen via 1 centraal IP systeem op een zeer efficiënte manier te beheren. Dit platform is volledig autonoom en kan op maat van de klant verder worden uitgebreid vb. koppelingen met verpleegoproepsystemen, koppeling met domotica, iPad enz.
Tevens is er een zoekrobot “People Locator” aan het systeem toegevoegd. Via een eenvoudige touchscreen applicatie kan je heel snel de locatie van de patiënt, bewoner of hotelgast terugvinden samen met de eventuele status van de persoon.
Gezien onze partnerships met diverse fabrikanten kunnen wij onze klanten een selectie van hospitality/hotel TV , IPTV, satelliet en distributienetwerken via COAX of UTP, digitale signalisatie, way finding solutions, cloud signage, infokanalen, losse audiovisuele materialen en bed-side multimedia aanbieden.

Focusgebieden

IPTV
Hotel TV
Sateliet
People Locator
Way finding solutions

Een gepersonaliseerde audiovisuele beleving voor de bewoner of patiënt binnen een georganiseerde zorginstelling dankzij een webbased IPTV platform.

Projecten

  • Maria Middelares Gent
  • ZNA Antwerpen
  • OCMW Sint-Gillis-Waas
  • OCMW Menen, Andante